ANYTYME 'T SMULHOEKJE

ANYTYME 'T SMULHOEKJE Het is snacktime

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AnyTyme 't Smulhoekje. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 18:43 Goede kwaliteit eten alleen 1 uur en 20 moeten wachten dat vond ik erg lang
2 jul 2022 om 21:16 was een zaterdag en dan weet je dat het druk is maar dat is de moeite waard om te wachten, zoals altijd top
1 jul 2022 om 14:36 Bezorgtijd langer dan aan gegeven, dat was wat jammer. Verder heerlijk eten als altijd. Altijd goed verzorgd!
30 jun 2022 om 19:55 Zoals gewoonlijkweer lekker en goed
29 jun 2022 om 20:41 Meer dan 1,5uur moeten wachten .. en dat door de week. Met een bezorg indicatie tussen de 30-55min, klopt van geen kant helaas. Nu weet ik weer waarom ik hier al heel lang niet bestelt had. Op het eten verder weinig aan te merken.
27 jun 2022 om 13:12 Schnitzels waren lekker, echter het vocht uit de losse saladebakjes was over alle bakken gelopen, waardoor we eerst alles moesten schoonmaken voordat we konden eten. 90 minuten wachten op een bestelling is véél te lang zeker voor een doordeweekse dag
25 jun 2022 om 20:13 Langer als 90 minuten gewacht, eten was goed though..
25 jun 2022 om 17:55 Eten was super lekker. Veel eerder bezorgd dan aangegeven stond! Een dik half uur. Heel netjes. Bezorger was erg vriendelijk. Kortom zoals altijd tevreden.
22 jun 2022 om 20:41 Goede service heel lekker eten een hele vriendelijke bezorger.
22 jun 2022 om 20:03 Was heerlijk
22 jun 2022 om 18:50 Was heerlijk.
21 jun 2022 om 20:29 Frietjes waren keihard of superzacht Goulash had hard vlees erin zitten Zal hier niet nog een keer bestellen