ANYTYME 'T SMULHOEKJE

ANYTYME 'T SMULHOEKJE Het is snacktime

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 963 beoordelingen
14 okt 2019 om 21:08 Goed gegeten !
14 okt 2019 om 6:20 Lekker en genoeg,
10 okt 2019 om 19:16 Wow! Super snel bezorgd! eten was nog goed warm en goeie kwaliteit! Helemaal top!
9 okt 2019 om 19:45 Wat een gezeur om de bezorgtijden, je weet dat je langer moet wachten op piekmomenten. Wij bestellen nooit meer ergens anders, want het eten is altijd goed. De burgers ook echt een aanrader! Kortom....Anytyme...ga zo door, wij bestellen volgende week weer
9 okt 2019 om 18:33 Goed geregeld en eten was nog goed warm.
9 okt 2019 om 14:13 Vriendelijke bezorgster en binnen de afgesproken tijd bezorgd. Eten (vooral de cheeseburger) is ook lekker!
7 okt 2019 om 7:34 Heb meer dan 110 min gewacht heb gebeld en volgens medewerkster was dit normaal alsof ik dit wist eten was niet echt lekker zelfs de kinderen vonden het niet lekker dit is de 1e keer dat ik zo'n slechte ervaring heb bij anytime jammer volgende keer beter
6 okt 2019 om 20:11 Het laten bezorgen is een ramp. Om 16.47 uur besteld via thuisbezorgd, via de tracker zou om 17..50 bezorgd worden. Om 18 uur werd ik gebeld, uiteindelijk om 18.35 aan tafel. Eten was wel goed.
6 okt 2019 om 19:17 Bezorger was correct niks op aan te merken. Bezorgtijd een dik uur...veel te lang! Daarom 4 sterren ipv 5
4 okt 2019 om 23:02 Geweldige zaak ook om uit te eten.
2 okt 2019 om 20:02 Heb weer goed gegeten .... Alleen duurde het weer veel langer dan het werd aangegeven ....
2 okt 2019 om 8:43 Eten was niet meer erg warm. Waardoor de snacks hard waren geworden.