ANYTYME 'T SMULHOEKJE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AnyTyme 't Smulhoekje. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 21:04 Het eten was optijd en heerlijk zo als altijd
21 jan 2023 om 23:13 Levering duurde lang. Bestelling niet compleet, bij het nabrengen klopte de bestelling alsnog niet. Eten was ook niet goed, beiden niet lekker ervan. Laatste keer dat we hier bestellen.
20 jan 2023 om 22:31 Heerlijk eten! Vriendelijke bezorgers.
15 jan 2023 om 20:01 Eten was heerlijk en een uurtje wachten was geen probleem.
13 jan 2023 om 19:09 Er zat kaas & ham op de holsteiner schnitzel (hoort alleen schnizel en gebakken ei te zijn) het eten was wel op de afgesproken tijd geleverd
13 jan 2023 om 12:11 Ik had van tevoren een tijd aangegeven en het eten is ook op die tijd bezorgd.
11 jan 2023 om 1:44 Lekkerste frituur die ik ken. Eten altijd super en bezorgers altijd vriendelijk
9 jan 2023 om 21:21 Delivery in 20 minutes!! Super
9 jan 2023 om 10:51 voor ons was het de laatste keer dat wij bij Any Tyme besteld hebben, geslaagde 1oo minuten moeten wachten, en dat is niet de eerste keer geweest.....eten zelfs is goed . Bezorger wel erg vriendelijk
9 jan 2023 om 8:57 bezorgmoment over circa 90.min en vervolgens nog 30 min moeten wachten, eten was lauw, bezorger was wel vriendelijk
8 jan 2023 om 19:34 We hadden geen friet bij biefstuk menu en vonden het raar dat er saté bij het warm vlees zat.
7 jan 2023 om 9:09 Eten was heerlijk.en we bestelen vakker bij jullie